Modern ljus IPA

S:t Eriks Glutenfri IPA Alkoholfri

S:t Eriks Bryggeri har nu lanserat en öl som är både gluten- och alkoholfri. Ölet i fråga är en mjuk, humledominant och modern India Pale Ale. S:t Eriks Glutenfria IPA Alkoholfri är bryggd i en samtida stilriktighet. Glutennivån har hållits låg för dem som är känsliga mot det – utan att göra avkall på smakrikedomen. En öl att avnjuta till vardags eller fest med nyktert sinne.

Doft och smak
S:t Eriks Glutenfri IPA har en tydlig humlearomatisk doft av exotiska frukter som passionsfrukt och mango inlindat i lime och citronskal. Den runda och mjuka smaken har tydlig beska med stora inslag av ananas, mango och citrus.

Serveringstips
Serveras vid 7–9°. Passar fint till grillad kyckling med rotfruktsgratäng liksom en mustig fiskgryta bouillabaisse


STIL India Pale Ale | FÄRG Klar, dagdrömslik gul | RÅVAROR Malt: Malt: Pilsnermalt, karamellmalt havremalt, havre.– Humle: Citra, Mosaic, Centennial ALKOHOLHALT 0,5% | Dagligvaruhandeln och Krog | ARTIKELNR 9393-03 (flaska 33 cl),

St Eriks Bryggeri helgon prodsida

Fler öl från S:t Eriks

IPA, Lager, Porter, Berliner Weisse.....

Oavsett vilken ölstil du håller närmast hjärtat kan du botanisera i vårt ständigt uppdaterade sortiment av ordinarie öl och  tillfälliga varianter. Alla bryggda med hantverksskicklighet från Stockholm.