Prisvänlig mästare får ny dräkt!

S:t Eriks Citra Pale Ale är vår go to-APA. En prisad och prisvänlig öl till sessionstyrka, med lätt och mjuk munkänsla. Fruktig och flörtig humlekaraktär med drag av citrus. NU I NY DESIGN!
Finns nu på Systembolaget.
Artikeln nr 1264 | 330 ml | 4,5 % vol | 18:90 kr

Läs mer och beställ din S:t Eriks Citra Pale Ale

S:t Eriks Winter Session IPA är tillbaka

S:t Eriks Winter Session IPA är tillbaka

S:t Eriks bryggeri var tidigt ute med att utveckla stilen Session IPA. Redan 2015 skapades förlagan som vann silvermedalj i klassen Bästa svenska öl vid Stockholm Beer & Whisky Festival. Samma år debuterade den smakrika uppföljaren Winter Session IPA i Systembolagets julölssortiment. Nu är den tillbaka för femte året som ett givet alternativ på många svenska julbord.

Hemligheten bakom succén är de stora aromerna och den väl avvägda humlebeskan, som gör sig genialiskt bra ihop med allt kallskuret och de varma rätterna kring jul. Därtill finns ett lätt inslag av mörkare malt för en fin fyllighet i vinterölstil.

Men, som Session IPA och med den återhållna alkoholen är den självklart som gjord för att vara sällskapsölet vid säsongens sammankomster. Där de fruktiga humlearomerna av mogen mango och citronskal liksom den lätta sötman av karamellmalt kommer fram som allra bäst.

Prisvänlig mästare får ny dräkt

Läs mer

S:t Eriks Bryggeri introducerar nytappad lager på nyöppnade Leoparden

Läs mer

S:t Eriks IPA – i ny design!

Läs mer

S:t Eriks ljus lager – vår nya lageröl

Läs mer